Che AutoMatiC Yönetici 👑 EFSANE Katılım 14 Kas 2022 Mesajlar 334 18 Kas 2022 #1 Nick: AutoMatiC Yaşadığı Şehir: İstanbul Sunucudaki Görevi: Sunucu Sahibi, Radyo Sahibi Yayın Saati ve Günü: Joker Yayın Tarzı: Karışık (Pop... Please login to view full content. Giriş yap veya üye ol.
Nick: AutoMatiC Yaşadığı Şehir: İstanbul Sunucudaki Görevi: Sunucu Sahibi, Radyo Sahibi Yayın Saati ve Günü: Joker Yayın Tarzı: Karışık (Pop... Please login to view full content. Giriş yap veya üye ol.
Siyah 🥈 YOLCU Katılım 19 Kas 2022 Mesajlar 37 19 Kas 2022 #2 Patronn ahh şu yıldız tilbe.. ve o kadehh ) del başkann ) nerdesin deyişi..
N3FR3T Yönetici 👑 EFSANE Katılım 18 Kas 2022 Mesajlar 172 23 Kas 2022 #3 Hakkında Dipnot:Adama sesleniyoruz tık yok meğerse söylemicemm aslaaa
E Ece 🥉 ÇAYLAK 12 Ara 2022 #4 Dün ilk defa yayını dinleme şansım oldu.. Anonslar,şarkılar,ortam herşey çok güzeldi.. Ben ve benim gibi yeni yayıncılar için çok iyi bir deneyim ve referans..
Dün ilk defa yayını dinleme şansım oldu.. Anonslar,şarkılar,ortam herşey çok güzeldi.. Ben ve benim gibi yeni yayıncılar için çok iyi bir deneyim ve referans..