Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Featured content
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Kayıtlı üyeler
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Üyelere Özel
Şiirler - Güzel Sözler
ŞiiR Paylaşım Bölümü
BAZENDE GİTMEK GEREK
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="deL" data-source="post: 1628"><p><strong>Kimi zaman unutur insan</strong></p><p><strong>Arsız geri dönmeler olmamak pahasına</strong></p><p><strong>Allı pullu morluklar nede çok yakışır</strong></p><p><strong>Ama ıslatmamak gerek kirpikleri</strong></p><p><strong>Gereksiz aristokrat sözler</strong></p><p><strong>Hasta bir duruş</strong></p><p><strong>Modern bir kovuluş</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>Santim santim adımlarını sayarken gözler</strong></p><p><strong>Bir adım daha</strong></p><p><strong>Ve bir adım daha</strong></p><p><strong>Yüreğini zincirleyen bakışlar</strong></p><p><strong>Ayağına kadar yapışan haykırışlar</strong></p><p><strong>Yakarışlar</strong></p><p><strong>İnsafsızca sarılışlara rağmen</strong></p><p><strong>Hepsi yalan vazgeçmemeliyim</strong></p><p><strong>Evet şimdi gitmeliyim</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>Vazgeçirebilmek kendini</strong></p><p><strong>Şımarık tavırlar ister</strong></p><p><strong>Hoyrat bir bakış</strong></p><p><strong>Hayta bir gülüş</strong></p><p><strong>Sessiz bir elveda cümlesi</strong></p><p><strong>Ufaktan kapıyı çarpış</strong></p><p><strong>Camlara bakmadan bir yürüyüş</strong></p><p><strong>Nereye be adam</strong></p><p><strong>Benden buraya kadar madam</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>Kimi zaman bırakmak gerek</strong></p><p><strong>Dilin sürtüşmeden</strong></p><p><strong>İncitmeden</strong></p><p><strong>Ardından ağlamadan</strong></p><p><strong>Ağlatmadan arkandan</strong></p><p><strong>Yumruklarını sıkarak</strong></p><p><strong>Bıkarak</strong></p><p><strong>Bırakarak</strong></p><p><strong>Ceketini alıp çıkmak gerek</strong></p><p><strong>Özür dilerim</strong></p><p><strong>Şimdi gitmem gerek</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>Kimi zaman unuturmuş insan</strong></p><p><strong>Unutulması gerekenleri</strong></p><p><strong>Kimi zaman unutamaz insan</strong></p><p><strong>Gücünün yetmediklerini...</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong><em>A.SERKAN TOPTAŞ </em></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="deL, post: 1628"] [B]Kimi zaman unutur insan Arsız geri dönmeler olmamak pahasına Allı pullu morluklar nede çok yakışır Ama ıslatmamak gerek kirpikleri Gereksiz aristokrat sözler Hasta bir duruş Modern bir kovuluş Santim santim adımlarını sayarken gözler Bir adım daha Ve bir adım daha Yüreğini zincirleyen bakışlar Ayağına kadar yapışan haykırışlar Yakarışlar İnsafsızca sarılışlara rağmen Hepsi yalan vazgeçmemeliyim Evet şimdi gitmeliyim Vazgeçirebilmek kendini Şımarık tavırlar ister Hoyrat bir bakış Hayta bir gülüş Sessiz bir elveda cümlesi Ufaktan kapıyı çarpış Camlara bakmadan bir yürüyüş Nereye be adam Benden buraya kadar madam Kimi zaman bırakmak gerek Dilin sürtüşmeden İncitmeden Ardından ağlamadan Ağlatmadan arkandan Yumruklarını sıkarak Bıkarak Bırakarak Ceketini alıp çıkmak gerek Özür dilerim Şimdi gitmem gerek Kimi zaman unuturmuş insan Unutulması gerekenleri Kimi zaman unutamaz insan Gücünün yetmediklerini... [I]A.SERKAN TOPTAŞ [/I][/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Üyelere Özel
Şiirler - Güzel Sözler
ŞiiR Paylaşım Bölümü
BAZENDE GİTMEK GEREK