Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Featured content
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Kayıtlı üyeler
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Güncel
Müzik Dünyası
Yabancı Şarkı Sözleri
Beyonce-Halo
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Aireass" data-source="post: 6882"><p>[MEDIA=youtube]bnVUHWCynig[/MEDIA]</p><p></p><p>Remember those walls I built</p><p><strong>– insa ettigim tüm duvarlari hatirla</strong></p><p>Well Baby they are turning down</p><p><strong>– pekala bebegim, hepsi yikiliyor simdi</strong></p><p>And they didnt even put up a fight</p><p><strong>– hatta kavgaya karsi koymadilar bile</strong></p><p>They didnt even make a sound</p><p><strong>– hatta ses bile çikarmadilar</strong></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p>I found a way to let you in</p><p><strong>– senin içeri girmen için yeni bir yol buldumm</strong></p><p>But I never really had a doubt</p><p><strong>– ama gerçekten hiç bir kuskum yok</strong></p><p>Standing in the light of your halo</p><p><strong>– senin isik halkanin isiginda durmaktan.</strong></p><p>I got my angel now</p><p><strong>– simdi kendi melegime sahibim</strong></p><p>Its Ive been awaken</p><p><strong>– uyaniyormusum gibi (farkina variyormusum gibi)</strong></p><p>Every rule I had to break</p><p><strong>– kirmak zorunda oldugum her kural</strong></p><p>Its the risk that Im taking</p><p><strong>– aldigim risktir</strong></p><p>I aint never gonna shut you out</p><p><strong>– ama asla seni disari da birakmayacagim</strong></p><p>Every Im looking now</p><p><strong>– simdi baktigim her yerde</strong></p><p>Im surrounded by your embrace</p><p><strong>– senin kucaklamanla sarmalandim</strong></p><p>Baby I can see your halo</p><p><strong>– bebegim senin isik halkani görebiliyorum</strong></p><p>You know youre my saving grace</p><p><strong>– sen benim huzurumu (mutlulugumu) koruyorsun</strong></p><p>Youre everything I needmore</p><p><strong>– sen ihtiyacim olan hersey ve bundan daha fazlasisin</strong></p><p>Its written all over your face</p><p><strong>– hepsi senin yüzünde yaziyor</strong></p><p>Baby I can feel your halo</p><p><strong>– bebegim isik halkani hissedebiliyorum</strong></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p>Pray wont fade away</p><p><strong>– dua ediyorum gözden kaybolmasin diye</strong></p><p>I can do your halo</p><p><strong>– senin isik halkana hizmet edebilirm</strong></p><p>I can see your halo</p><p><strong>– senin isik halkani görebiliyorum</strong></p><p>I can be your halo</p><p><strong>– senin isik halkan olabilirm</strong></p><p>I can see your halo</p><p><strong>– senin isik halkani görebiliyorum</strong></p><p>Hit me a ray of sun</p><p><strong>– bana günes isiklari gibi ulastin</strong></p><p>Burning through my darkness night</p><p><strong>– karanlik gecem boyunca yandin</strong></p><p>Youre the only one that I want</p><p><strong>– sen benim ihtiyacim olan tek seysin</strong></p><p>I got addicted to your love</p><p><strong>– senin askina bagimli oldum</strong></p><p>I swore Id never fall again</p><p><strong>– yemin ettim bir daha çökmeyecegim diye</strong></p><p>But this dont even feel falling</p><p><strong>– ama bu çökmeye (düsmeye) bile benzemiyordu</strong></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p>Gravity camed again</p><p><strong>– yerçekimi tekrardan belirdi</strong></p><p>To pull me back to the ground again</p><p><strong>– beni yeniden yeryüzüne döndürmek için …</strong></p><p>Its Ive been awaken</p><p><strong>– uyaniyormusum gibi (farkina variyormusum gibi)</strong></p><p>Every rule I had to break</p><p><strong>– kirmak zorunda oldugum her kural</strong></p><p>Its the risk that Im taking</p><p><strong>– aldigim risktir</strong></p><p>I aint never gonna shut you out</p><p><strong>– ama asla seni disari da birakmayacagim</strong></p><p>Every Im looking now</p><p><strong>– simdi baktigim her yerde</strong></p><p>Im surrounded by your embrace</p><p><strong>– senin kucaklamanla sarmalandim</strong></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p>Baby I can see your halo</p><p><strong>– bebegim senin isik halkani görebiliyorum</strong></p><p>You know youre my saving grace</p><p><strong>– sen benim huzurumu (mutlulugumu) koruyorsun</strong></p><p>Youre everything I needmore</p><p><strong>– sen ihtiyacim olan hersey ve bundan daha fazlasisin</strong></p><p>Its written all over your face</p><p><strong>– hepsi senin yüzünde yaziyor</strong></p><p>Baby I can feel your halo</p><p><strong>– bebegim isik halkani hissedebiliyorum</strong></p><p>Pray wont fade away</p><p><strong>– dua ediyorum gözden kaybolmasin diye</strong></p><p>I can do your halo</p><p><strong>– senin isik halkana hizmet edebilirm</strong></p><p>I can see your halo</p><p><strong>– senin isik halkani görebiliyorum</strong></p><p>I can be your halo</p><p><strong>– senin isik halkan olabilirm</strong></p><p>I can see your halo;</p><p><strong>– senin isik halkani görebiliyorum</strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Aireass, post: 6882"] [MEDIA=youtube]bnVUHWCynig[/MEDIA] Remember those walls I built [B]– insa ettigim tüm duvarlari hatirla[/B] Well Baby they are turning down [B]– pekala bebegim, hepsi yikiliyor simdi[/B] And they didnt even put up a fight [B]– hatta kavgaya karsi koymadilar bile[/B] They didnt even make a sound [B]– hatta ses bile çikarmadilar[/B] I found a way to let you in [B]– senin içeri girmen için yeni bir yol buldumm[/B] But I never really had a doubt [B]– ama gerçekten hiç bir kuskum yok[/B] Standing in the light of your halo [B]– senin isik halkanin isiginda durmaktan.[/B] I got my angel now [B]– simdi kendi melegime sahibim[/B] Its Ive been awaken [B]– uyaniyormusum gibi (farkina variyormusum gibi)[/B] Every rule I had to break [B]– kirmak zorunda oldugum her kural[/B] Its the risk that Im taking [B]– aldigim risktir[/B] I aint never gonna shut you out [B]– ama asla seni disari da birakmayacagim[/B] Every Im looking now [B]– simdi baktigim her yerde[/B] Im surrounded by your embrace [B]– senin kucaklamanla sarmalandim[/B] Baby I can see your halo [B]– bebegim senin isik halkani görebiliyorum[/B] You know youre my saving grace [B]– sen benim huzurumu (mutlulugumu) koruyorsun[/B] Youre everything I needmore [B]– sen ihtiyacim olan hersey ve bundan daha fazlasisin[/B] Its written all over your face [B]– hepsi senin yüzünde yaziyor[/B] Baby I can feel your halo [B]– bebegim isik halkani hissedebiliyorum[/B] Pray wont fade away [B]– dua ediyorum gözden kaybolmasin diye[/B] I can do your halo [B]– senin isik halkana hizmet edebilirm[/B] I can see your halo [B]– senin isik halkani görebiliyorum[/B] I can be your halo [B]– senin isik halkan olabilirm[/B] I can see your halo [B]– senin isik halkani görebiliyorum[/B] Hit me a ray of sun [B]– bana günes isiklari gibi ulastin[/B] Burning through my darkness night [B]– karanlik gecem boyunca yandin[/B] Youre the only one that I want [B]– sen benim ihtiyacim olan tek seysin[/B] I got addicted to your love [B]– senin askina bagimli oldum[/B] I swore Id never fall again [B]– yemin ettim bir daha çökmeyecegim diye[/B] But this dont even feel falling [B]– ama bu çökmeye (düsmeye) bile benzemiyordu[/B] Gravity camed again [B]– yerçekimi tekrardan belirdi[/B] To pull me back to the ground again [B]– beni yeniden yeryüzüne döndürmek için …[/B] Its Ive been awaken [B]– uyaniyormusum gibi (farkina variyormusum gibi)[/B] Every rule I had to break [B]– kirmak zorunda oldugum her kural[/B] Its the risk that Im taking [B]– aldigim risktir[/B] I aint never gonna shut you out [B]– ama asla seni disari da birakmayacagim[/B] Every Im looking now [B]– simdi baktigim her yerde[/B] Im surrounded by your embrace [B]– senin kucaklamanla sarmalandim[/B] Baby I can see your halo [B]– bebegim senin isik halkani görebiliyorum[/B] You know youre my saving grace [B]– sen benim huzurumu (mutlulugumu) koruyorsun[/B] Youre everything I needmore [B]– sen ihtiyacim olan hersey ve bundan daha fazlasisin[/B] Its written all over your face [B]– hepsi senin yüzünde yaziyor[/B] Baby I can feel your halo [B]– bebegim isik halkani hissedebiliyorum[/B] Pray wont fade away [B]– dua ediyorum gözden kaybolmasin diye[/B] I can do your halo [B]– senin isik halkana hizmet edebilirm[/B] I can see your halo [B]– senin isik halkani görebiliyorum[/B] I can be your halo [B]– senin isik halkan olabilirm[/B] I can see your halo; [B]– senin isik halkani görebiliyorum[/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Güncel
Müzik Dünyası
Yabancı Şarkı Sözleri
Beyonce-Halo