Menü
Ana sayfa
Portal
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Featured content
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Kayıtlı üyeler
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Help Dünyası
Dersler ve Dökümanlar
ChanServ
Chanserv Akick
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Che" data-source="post: 225" data-attributes="member: 1"><p><strong>Konu: Chanserv Akick Komutları</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong><u>Chanserv Akick</u>, kanalın autokick listesini düzenlemek için kullanılır. Listede olan bir kullanıcı kanala girmeye çalıştığında, kanaldan ban kick ile uzaklaştırılır.</strong></p><p><strong><u>Not:</u> Akick ekler iken, akick sebebi yazılmaz ise, kullanıcı <u>You have been banned from the channel</u> sebebi ile kanaldan atılır.</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>Add: Kanalda kullanıcıya akick eklemek için kullanılır.</strong></p><p><strong><u>Not</u>: Bir kanalın akick listesinde aynı anda en fazla 256 kullanıcı bulunabilir.</strong></p><p><strong>Kullanım: /chanserv akick #kanal add Nick!Identd@Host sebep</strong></p><p><strong>rnek: Egitim kanalında nicki HelperNick olan kullanıcıya akick eklemek istiyorum.</strong></p><p><strong>Cevap: /chanserv akick #Egitim add HelperNick!*@* Test</strong></p><p><strong>Örnek: Egitim kanalında identdi Help olan kullanıcıya akick eklemek istiyorum.</strong></p><p><strong>Cevap : /chanserv akick #Egitim add *!Help@* Test</strong></p><p><strong>Örnek : Egitim kanalında hostu Helper.CATLA.NET olan kullanıcıya akick eklemek istiyorum.</strong></p><p><strong>Cevap : /chanserv akick #Egitim add *!*@Helper.CATLA.NET Test</strong></p><p><strong>Örnek : Egitim kanalında nicki De ile başlayan, identdinde Help kelimesi geçen ve hostu Net kelimesi ile biten kullanıcıya akick eklemek istiyorum.</strong></p><p><strong>Cevap : /chanserv akick #Egitim add De*!*Help*@*Net Test</strong></p><p><strong>Örnek : Egitim kanalında nicki 5 haneli olan, identdi Help ile başlayıp 8 haneli olan kullanıcıya akick almak istiyorum.</strong></p><p><strong>Cevap : /chanserv akick #Egitim add ?????!Help????@* Test</strong></p><p><strong>Örnek : Egitim kanalında sunucudaki tüm kullanıcıları akick almak istiyorum.</strong></p><p><strong>Cevap : /chanserv akick #Egitim add *!*@* Test (Önerilmez)</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>Del: Kanalda bulunan akick(ler)i silmek için kullanılır.</strong></p><p><strong>Kullanım 1: /chanserv akick #kanal del Nick!Identd@Host</strong></p><p><strong>Örnek: Egitim kanalında nicki 4 haneli olan identdi Help olan ve hostunda Helper kelimesi geçen akicki silmek istiyorum.</strong></p><p><strong>Cevap: /chanserv akick #Egitim del ????!Help@*Helper*</strong></p><p><strong>Kullanım 2: /chanserv akick #kanal del numara,numara,numara..</strong></p><p><strong>Örnek: Egitim kanalında akick listesinden 2 ve 6 numaralı akickleri silmek istiyorum.</strong></p><p><strong>Cevap: /chanserv akick #Egitim del 2,6</strong></p><p><strong>Kullanım3: /chanserv akick #kanal del numara-numara</strong></p><p><strong>Örnek: Egitim kanalında akick listesinden 4 ve 7 numara arasındaki (4 ve 7 dahil) akickleri silmek istiyorum.</strong></p><p><strong>Cevap: /chanserv akick #Egitim del 4-7</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>List: Kanalda akick listesini görmek için kullanılır.</strong></p><p><strong>Kullanım 1: /chanserv akick #kanal list</strong></p><p><strong>Örnek: Egitim kanalının akick listesini görmek istiyorum.</strong></p><p><strong>Cevap: /chanserv akick #Egitim list</strong></p><p><strong>Kullanım2: /chanserv akick #kanal list numara,numara,numara..</strong></p><p><strong>Örnek: Egitim kanalında 3 ve 6 numaralı akickleri görmek istiyorum.</strong></p><p><strong>Cevap: /chanserv akick #Egitim list 3,6</strong></p><p><strong>Kullanım3: /chanserv akick #kanal list numara-numara</strong></p><p><strong>Örnek: Egitim kanalında 2 ve 6 numara arasındaki (2 ve 6 dahil) akickleri görmek istiyorum.</strong></p><p><strong>Kullanım4: /chanserv akick #kanal list harf/kelime</strong></p><p><strong>Örnek: Egitim kanalında S ile başlayan akickleri listelemek istiyorum.</strong></p><p><strong>Cevap: /chanserv akick #Egitim list S*</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>View: Kanalda akick listesini ayrıntılı olarak görmek için kullanılır. Bu ayrıntılar;</strong></p><p><strong>- Akickin kimin tarafından eklendiği,</strong></p><p><strong>- Akickin ne zaman eklendiği,</strong></p><p><strong>- Akickin en son ne zaman kullanıldığı,</strong></p><p><strong>- Akickin sebebi.</strong></p><p><strong>Kullanım1: /chanserv akick #kanal view</strong></p><p><strong>Örnek: Egitim kanalında akickleri ayrıntılı olarak görmek istiyorum.</strong></p><p><strong>Cevap: /chanserv akick #Egitim view</strong></p><p><strong>Kullanım2: /chanserv akick #kanal view numara,numara,numara..</strong></p><p><strong>Örnek: Egitim kanalında 5 ve 8 numaralı akickleri ayrıntılı olarak görmek istiyorum.</strong></p><p><strong>Cevap: /chanserv akick #Egitim view 5,8</strong></p><p><strong>Kullanım3: /chanserv akick #kanal view numara-numara</strong></p><p><strong>Örnek: Egitim kanalında 4 ve 8 numara arasındaki (4 ve 8 dahil) akickleri ayrıntılı olarak görmek istiyorum.</strong></p><p><strong>Cevap: /chanserv akick #Egitim view 4-8</strong></p><p><strong>Kullanım4: /chanserv akick #kanal view harf/kelime</strong></p><p><strong>Örnek: Egitim kanalında içinde Dev kelimesi geçen akickleri ayrıntılı olarak görmek istiyorum.</strong></p><p><strong>Cevap: /chanserv akick #Egitim view *Dev*</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>Count: Kanalda akick saysını öğrenmek için kullanılır.</strong></p><p><strong>Kullanım: /chanserv akick #kanal count</strong></p><p><strong>Örnek: Egitim kanalında akick sayısını öğrenmek istiyorum.</strong></p><p><strong>Cevap: /chanserv akick #Egitim count</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>Enforce: Kanal akick listesinde bulunduğu halde, başka bir nickle kanala girip, kanal içerisinde akick listesinde ki nicke döndüğünde kanaldan atmak için kullanılır. Şayet böyle bir durum olursa, enforce komutu uygulandığında kullanıcı eklenilen akickde ki sebep ile birlikde atılır.</strong></p><p><strong>Kullanım: /chanserv akick #kanal enforce</strong></p><p><strong>Örnek: Egitim kanalında HelperNick nickini akicke ekledim. Fakat X nicki ile kanala girip, kanalda nickini HelperNick olarak değiştirdi. Akick'in aktif olmasını istiyorum.</strong></p><p><strong>Cevap: /chanserv akick #Egitim enforce</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>Chanserv Akick Komutları hakkında servislerden yardım almak için <u>/chanserv help akick</u> komutu kullanılır.</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong><u>* Chanserv Akick</u> Komutları konusu eğitimi sona ermiştir.</strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Che, post: 225, member: 1"] [B]Konu: Chanserv Akick Komutları [U]Chanserv Akick[/U], kanalın autokick listesini düzenlemek için kullanılır. Listede olan bir kullanıcı kanala girmeye çalıştığında, kanaldan ban kick ile uzaklaştırılır. [U]Not:[/U] Akick ekler iken, akick sebebi yazılmaz ise, kullanıcı [U]You have been banned from the channel[/U] sebebi ile kanaldan atılır. Add: Kanalda kullanıcıya akick eklemek için kullanılır. [U]Not[/U]: Bir kanalın akick listesinde aynı anda en fazla 256 kullanıcı bulunabilir. Kullanım: /chanserv akick #kanal add Nick!Identd@Host sebep rnek: Egitim kanalında nicki HelperNick olan kullanıcıya akick eklemek istiyorum. Cevap: /chanserv akick #Egitim add HelperNick!*@* Test Örnek: Egitim kanalında identdi Help olan kullanıcıya akick eklemek istiyorum. Cevap : /chanserv akick #Egitim add *!Help@* Test Örnek : Egitim kanalında hostu Helper.CATLA.NET olan kullanıcıya akick eklemek istiyorum. Cevap : /chanserv akick #Egitim add *!*@Helper.CATLA.NET Test Örnek : Egitim kanalında nicki De ile başlayan, identdinde Help kelimesi geçen ve hostu Net kelimesi ile biten kullanıcıya akick eklemek istiyorum. Cevap : /chanserv akick #Egitim add De*!*Help*@*Net Test Örnek : Egitim kanalında nicki 5 haneli olan, identdi Help ile başlayıp 8 haneli olan kullanıcıya akick almak istiyorum. Cevap : /chanserv akick #Egitim add ?????!Help????@* Test Örnek : Egitim kanalında sunucudaki tüm kullanıcıları akick almak istiyorum. Cevap : /chanserv akick #Egitim add *!*@* Test (Önerilmez) Del: Kanalda bulunan akick(ler)i silmek için kullanılır. Kullanım 1: /chanserv akick #kanal del Nick!Identd@Host Örnek: Egitim kanalında nicki 4 haneli olan identdi Help olan ve hostunda Helper kelimesi geçen akicki silmek istiyorum. Cevap: /chanserv akick #Egitim del ????!Help@*Helper* Kullanım 2: /chanserv akick #kanal del numara,numara,numara.. Örnek: Egitim kanalında akick listesinden 2 ve 6 numaralı akickleri silmek istiyorum. Cevap: /chanserv akick #Egitim del 2,6 Kullanım3: /chanserv akick #kanal del numara-numara Örnek: Egitim kanalında akick listesinden 4 ve 7 numara arasındaki (4 ve 7 dahil) akickleri silmek istiyorum. Cevap: /chanserv akick #Egitim del 4-7 List: Kanalda akick listesini görmek için kullanılır. Kullanım 1: /chanserv akick #kanal list Örnek: Egitim kanalının akick listesini görmek istiyorum. Cevap: /chanserv akick #Egitim list Kullanım2: /chanserv akick #kanal list numara,numara,numara.. Örnek: Egitim kanalında 3 ve 6 numaralı akickleri görmek istiyorum. Cevap: /chanserv akick #Egitim list 3,6 Kullanım3: /chanserv akick #kanal list numara-numara Örnek: Egitim kanalında 2 ve 6 numara arasındaki (2 ve 6 dahil) akickleri görmek istiyorum. Kullanım4: /chanserv akick #kanal list harf/kelime Örnek: Egitim kanalında S ile başlayan akickleri listelemek istiyorum. Cevap: /chanserv akick #Egitim list S* View: Kanalda akick listesini ayrıntılı olarak görmek için kullanılır. Bu ayrıntılar; - Akickin kimin tarafından eklendiği, - Akickin ne zaman eklendiği, - Akickin en son ne zaman kullanıldığı, - Akickin sebebi. Kullanım1: /chanserv akick #kanal view Örnek: Egitim kanalında akickleri ayrıntılı olarak görmek istiyorum. Cevap: /chanserv akick #Egitim view Kullanım2: /chanserv akick #kanal view numara,numara,numara.. Örnek: Egitim kanalında 5 ve 8 numaralı akickleri ayrıntılı olarak görmek istiyorum. Cevap: /chanserv akick #Egitim view 5,8 Kullanım3: /chanserv akick #kanal view numara-numara Örnek: Egitim kanalında 4 ve 8 numara arasındaki (4 ve 8 dahil) akickleri ayrıntılı olarak görmek istiyorum. Cevap: /chanserv akick #Egitim view 4-8 Kullanım4: /chanserv akick #kanal view harf/kelime Örnek: Egitim kanalında içinde Dev kelimesi geçen akickleri ayrıntılı olarak görmek istiyorum. Cevap: /chanserv akick #Egitim view *Dev* Count: Kanalda akick saysını öğrenmek için kullanılır. Kullanım: /chanserv akick #kanal count Örnek: Egitim kanalında akick sayısını öğrenmek istiyorum. Cevap: /chanserv akick #Egitim count Enforce: Kanal akick listesinde bulunduğu halde, başka bir nickle kanala girip, kanal içerisinde akick listesinde ki nicke döndüğünde kanaldan atmak için kullanılır. Şayet böyle bir durum olursa, enforce komutu uygulandığında kullanıcı eklenilen akickde ki sebep ile birlikde atılır. Kullanım: /chanserv akick #kanal enforce Örnek: Egitim kanalında HelperNick nickini akicke ekledim. Fakat X nicki ile kanala girip, kanalda nickini HelperNick olarak değiştirdi. Akick'in aktif olmasını istiyorum. Cevap: /chanserv akick #Egitim enforce Chanserv Akick Komutları hakkında servislerden yardım almak için [U]/chanserv help akick[/U] komutu kullanılır. [U]* Chanserv Akick[/U] Komutları konusu eğitimi sona ermiştir.[/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Help Dünyası
Dersler ve Dökümanlar
ChanServ
Chanserv Akick