Menü
Ana sayfa
Portal
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Featured content
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Kayıtlı üyeler
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
mIRC Scripting
mIRC Scripting Hazır Kodlar
Hazır Kodlar
Radyo DJ kayıt listesi (MP3)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="deL" data-source="post: 1725"><p><strong>Merhaba,</strong></p><p><strong>DJ'lerin yaptıkları yayınların kayıtlarını tarih bazlı kayıt eder, basit bir kod oldu burada ki amaç sadece sizlere gidilecek yolu göstermek bunun üzerinden gidip güzel bir DJ sayfası yapabilirsiniz..</strong></p><p><strong>Radyo botuna ekleyip DJ nicki direk oradan alıp yayını onun üzerine kayıt ettirebilirsiniz, ben radyo socketi yazmak istemedim komutlarla örnek gösterdim o kadar..</strong></p><p></p><p>[CODE]alias rport return 9352</p><p></p><p>on *:text:*:#DJ:{</p><p> if $regex($1,/^[!.-]kay[ıiİ]t$/Si) {</p><p> if !$2 { msg # Lütfen 4!kayit nick belirtiniz. 4ORN: !kayit Toprak }</p><p> elseif %:knick { msg # Şuan kayit yapılmaktadır lütfen 4!durdur komutunu uygulayınız. }</p><p> else {</p><p> $iif(!$isdir(MP3),mkdir MP3)</p><p> set %:knick $+($date(d-m-yyyy),_,$lower($strip($2)),.mp3)</p><p> msg # $strip($2) nicki için yayın kayıt başlamıştır kayıt dosyası; %:knick</p><p> msg # Kayıtı durdurmak için yada DJ değişikliği için lütfen 4!durdur yazınız.</p><p> sockopen rkayit $rip $rport</p><p> }</p><p> }</p><p> elseif $regex($1,/^[!.-]durdur$/Si) {</p><p> if !%:knick { msg # Şuan herhangi bir kayıt yapılmaktadır.. }</p><p> else {</p><p> msg # DJ4 $token($token(%:knick,2,95),1,46) için kayıt durdurulmuştur..</p><p> msg # Yayın kayıt dosyası;2 %:knick olarak kayıt edilmiştir..</p><p> unset %:knick</p><p> sockclose rkayit</p><p> }</p><p> }</p><p>}</p><p>on *:sockopen:rkayit:{</p><p> if ($sockerr) { sockclose $sockname }</p><p> else {</p><p> sockwrite -nt $sockname GET / HTTP/1.1</p><p> sockwrite -nt $sockname Host: $sock($sockname).addr</p><p> sockwrite -nt $sockname accept: */*</p><p> sockwrite -nt $sockname icy-metadata:0</p><p> sockwrite -nt $sockname connection: close</p><p> sockwrite -nt $sockname $crlf</p><p> }</p><p>}</p><p>on *:sockread:rkayit:{</p><p> sockread -f &rkayit</p><p> .bwrite $+(MP3/,%:knick) -1 -1 &rkayit</p><p>}</p><p>[/CODE]</p><p></p><p><strong>#DJ kanalında</strong></p><p><strong>!kayit DJ-Nick</strong></p><p><strong>!durdur</strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="deL, post: 1725"] [B]Merhaba, DJ'lerin yaptıkları yayınların kayıtlarını tarih bazlı kayıt eder, basit bir kod oldu burada ki amaç sadece sizlere gidilecek yolu göstermek bunun üzerinden gidip güzel bir DJ sayfası yapabilirsiniz.. Radyo botuna ekleyip DJ nicki direk oradan alıp yayını onun üzerine kayıt ettirebilirsiniz, ben radyo socketi yazmak istemedim komutlarla örnek gösterdim o kadar..[/B] [CODE]alias rport return 9352 on *:text:*:#DJ:{ if $regex($1,/^[!.-]kay[ıiİ]t$/Si) { if !$2 { msg # Lütfen 4!kayit nick belirtiniz. 4ORN: !kayit Toprak } elseif %:knick { msg # Şuan kayit yapılmaktadır lütfen 4!durdur komutunu uygulayınız. } else { $iif(!$isdir(MP3),mkdir MP3) set %:knick $+($date(d-m-yyyy),_,$lower($strip($2)),.mp3) msg # $strip($2) nicki için yayın kayıt başlamıştır kayıt dosyası; %:knick msg # Kayıtı durdurmak için yada DJ değişikliği için lütfen 4!durdur yazınız. sockopen rkayit $rip $rport } } elseif $regex($1,/^[!.-]durdur$/Si) { if !%:knick { msg # Şuan herhangi bir kayıt yapılmaktadır.. } else { msg # DJ4 $token($token(%:knick,2,95),1,46) için kayıt durdurulmuştur.. msg # Yayın kayıt dosyası;2 %:knick olarak kayıt edilmiştir.. unset %:knick sockclose rkayit } } } on *:sockopen:rkayit:{ if ($sockerr) { sockclose $sockname } else { sockwrite -nt $sockname GET / HTTP/1.1 sockwrite -nt $sockname Host: $sock($sockname).addr sockwrite -nt $sockname accept: */* sockwrite -nt $sockname icy-metadata:0 sockwrite -nt $sockname connection: close sockwrite -nt $sockname $crlf } } on *:sockread:rkayit:{ sockread -f &rkayit .bwrite $+(MP3/,%:knick) -1 -1 &rkayit } [/CODE] [B]#DJ kanalında !kayit DJ-Nick !durdur[/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
mIRC Scripting
mIRC Scripting Hazır Kodlar
Hazır Kodlar
Radyo DJ kayıt listesi (MP3)